SECRETUL SUCCESULUI DURABIL SI POZITIV

SECRETUL SUCCESULUI DURABIL SI POZITIV

Scriu acest articol in mod special pentru toti cei care “fac” muzica: producatori, compozitori, interpreti, dar si pentru oamenii de radio, tv sau club care promoveaza, difuzeaza si distribuie muzica si nu in ultimul rand chiar si pentru cei care doar asculta muzica. Este mai bine sa stii, decat sa nu stii. Chiar daca nu crezi ca radiatia unei bombe atomice te poate afecta, ea totusi te afecteaza, iar daca aflii despre ea, o poti preintampina sau feri de ea prin diverse metode.

Ceea ce veti citi in aceste randuri, nu veti intalni nicaieri, pentru ca are legatura cu propria mea experienta in domeniul muzicii.

• Introducere – se adreseaza tuturor, nu neaparat doar oamenilor de muzica

Fiti foarte atenti la acest filmulet. Acest fenomen de influentare al materiei de catre sunet se numeste Cimatica si este cunoscut de foarte mult timp.
Pe o tablie asezata deasupra unui difuzor sunt presarate firicele de nisip. Initial totul este haotic, fara o ordine anume. Apoi incepe un sunet foarte jos, aproape imperceptibil, si toate firicelele incep sa se alinieze (aranjeze) sub forma unor figuri geometrice.
Cu cat frecventa creste, cu atat forma figurilor realizate de particulele de nisip devine mai complexa… La un moment dat, la frecvente foarte inalte se creeaza niste desene asemanatoare cu yantrele yoghine, sau mandalele tibetane (cei care nu stiti ce sunt, puteti sa va informati pe google, merita 5-6 minute din viata voastra pentru a sti mai mult. Asa cum a spus si Iisus: “cunoasteti Adevarul si Adevarul va va face liberi.”

*Bun.. no si ce-i cu asta, o sa ma intrebati ?

Daca sunteti mai atenti, pe parcursul filmuletului, cel care realizeaza experimentul toarna de cateva ori noi cantitati de nisip. De ce? Pentru ca nu toate particulele se aliniaza conform frecventei sunetului emis asupra lor si ies de pe suprafata tabliei… Puteti observa ca sunt mult mai multe particule de nisip pe jos, in afara tabliei, decat au ramas pe ea in timpul experimentului.
Haideti sa interpretam acest experiment ca si cand Cel care realizeaza experimentul este Dumnezeu (Inteligenta Creatoare, Cosmica, Universala… numiti-l cum vreti voi). El initiaza procesul Creatiei si o data cu trecerea timpui, creste si frecventa de Vibratie a intregii Creatii. Particulele de nisip suntem noi, fiintele umane.
In aceasta analogie noi fie ne raliem la frecventa Creatiei si ramanem in Evolutie, fie nu vrem sa ramanem in armonie cu aceasta Frecventa Creatoare care creste, iar atunci vom fi eliminati de pe “Tabla Creatiei”.
Veti spune, bine si cum vine asta? Cum sa fim in armonie cu aceasta frecventa?
Acum sute sau mii de ani Universul vibra cu o anumita frecventa, inferioara celei de acum, chiar si acum o secunda, era o frecventa inferioara celei timpului prezent. Pana la Iisus exista o lege directa de plata pentru tot ceea ce faci: dinte pentru dinte, ochi pentru ochi, mana pentru mana etc., dar apoi Iisus spune ca el a venit sa “implineasca” Legea. Cum? Prin acceptare, iubire, compasiune !!!

*Ce faci frate? ma bagi in sedinta la ora de religie?? Nuu departe de mine acest gand.

Ca sa va fac sa intelegeti ce trebuie sa facem ca sa fim in armonie cu Universul, cu Frecventa Creatiei, o sa va intreb cate ceva. Acum 2-3 sute de ani, nu exista o proportie atat de mare de bolnavi de cancer, dar totusi majoritatea oamenlor cica traiau mai putin. Asta nu este intru totul adevarat pentru ca exista arhive chiar la noi in tara de acum 2 secole in care sunt atestati oameni care traiau frecvent pana la 150 de ani, fiind oameni simpli, tarani care lucrau pe mosiile boierilor (asta o spun arhivele tinute de administratia austriaca a secolului 18 care exista pe teritoriul Ardealului).
O data cu cresterea vibratiei, noi oamenii am continuat sa avem acelasi comportament, un comportament individualist, facand lucruri asemanatoare ca acum sute de ani, cand frecventa era mult mai joasa si iti permitea sa faci diverse lucruri mai grosiere. Faptul ca noi nu ne-am schimbat obicieul de a ura, de a ne lupta ca sa avem mai mult, sa omoram animale ca sa ne hranim, de a distruge Natura pentru lucruri mai mult sau mai putin folositoare, a dus la aparitia multor boli si suferinte, chiar morti premature si extrem de violente.
Cum tehnologia a evoluat, lumea s-a emancipat, acum exista drepturile Omului, avem medicamente care prelungesc viata… aiurea… suntem parca mai involuati ca acum cateva sute de ani, cand poate oamenii simpli aveau mult mai mult bun simt si intelegeau natura fireasca a lucrurilor.

Se stie, de la diversi oameni insemnati ai planetei ca “boala” nu este altceva decat un semnal de alarma. Majoritatea bolilor din ziua de azi sunt un semnal de alarma, exceptie facand cele asa zise “genetice” care au o alta insemnatate si despre care nu o sa vorbim aici.
Asadar incidenta foarte mare a cazurilor de cancer de orice natura la nivelul planetei Pamant ne arata ca ceva nu facem corect; cam 99% din populatie a suferit de o boala, fie ea si foarte usoara. Cei care au realizat ce anume au gresit s-au vindecat si au continuat pe drumul Evolutiei. Cei care nu au facut asta, mai devreme sau mai tarziu, fie au murit, fie au fost “imobilizati” nemaiputand sa mai faca rau. Chiar si o mica raceala are o semnificatie, si anume ca aproximativ cu 24-48 de ore inainte de a se manifesta raceala sau gripa, te-ai enervat pe cineva sau pe o situatie mai putin placuta, sau ai gandit ceva rau despre cineva sau ceva etc. Noi putem sa luam pastile, dar cauza nu a fost inlaturata. Aparent noi am scapat, pentru ca am eliminat efectele bolii, dar cauzei, NU. Si tot asa, luam noi pastile la fiecare raceala, durere de masea, stomac sau spate si peste 10 ani ne trezim cu o boala foarte grava.
Nu credeti??? Asa ziceam si eu… pana cand mi-am zis sa fiu atent cand imi apare o raceala, iar apoi m-am intors pe firul evenimentelor de dinainte cu 1-2 zile. Am remarcat cu stupoare ca de fiecare data, dar absolut de fiecare data, ceva nu gandeam corect despre cineva sau ma enervam foarte tare pe o persoana sau in trafic, injuram si ma enervam ca nu ajung la timp etc. (tot felul de maruntisuri prostesti).

—————————————————————————

Pentru oamenii de muzica :

• Acum… totul este Vibratie si Frecventa (“La Inceput a fost Cuvantul si Cuvantul era Dumnezeu” – la nivel fizic, cuvantul ca sa se exprime are nevoie de unda sonora, frecventa, vibratie, la nivel simbolic el este sinonim cu sunetul sau vibratia universala)

Muzica este o arta de prim rang, ea este arta prin care Dumnezeu se exprima la toate Nivelurile Creatiei. Rolul ei ancestral este sa te puna in legatura cu Natura, Esenta Spiritului uman, Divinitatea, mai tarziu avand rol de vindecare, elevare sufleteasca, crestere a vibratiei fiintei umane.

Ce facem noi astazi, marea majoritate a celor care “produc muzica” (toti oamenii din “industria” muzicala)? Industrializam muzica…Ne-am dezumanizat, ne gandim doar la un profit cat mai mare, in scop propriu pentru a ne satisface propriul ego. In piata muzicala, ai de-a face cu orgolii extrem de mari, pentru ca mai presus de binele tuturor, este pus asa zisul succes propriu, fara a gandi ce “punem” in acea muzica.
Toti se gandesc la “hit”. Vreau sa imi faci un”hit”, imi spun toti artistii, de pe orice continent, nu doar din Romania. “Hit” inseamna lovitura. Lovitura stim ca genereaza DURERE, adica suferinta. Insusi acest termen de “hit” este extrem de nociv. Eu as inlocui acest termen cu cel de “piesa de succes” de exemplu. Daca aveti idei mai bune, sunteti bineveniti sa le comunicati.
Cert este ca, de la a-i vindeca pe cei care te asculta, s-a ajuns la a “lovi” publicul!

Toti cei care producem muzica, suntem foarte responsabili de tot ceea ce facem, noi chiar mai mult decat ceilalti, pentru ca creatia muzicala este un proces care tine de inspiratie, iar prin noi se pot manifesta atat vibratii aducatoare de armonie, vindecatoare, cat si vibratii aducatoare de dezechilibre, tristete, ratacire. Daca intrebuintam aceasta inspiratie in alte scopuri decat cele care duc la Armonie si Evolutie, acest lucru nu va ramane fara consecinte pentru noi, pentru ca la un moment dat va trebui sa reparam ceea ce am stricat.
Mai toti compozitorii spun ca “eu am scris aceasta piesa”, “ eu am compus aia, am facut aia…” totul este se invarte acestui “eu”.. adica ego. Eu va spun sincer…
Eu, Costi, nu simt ca am facut, ca am compus Nimic! Simt doar ca sunt un canal de manifestare al Divinitatii in aceasta lume, ca si oricare alta fiinta de pe acest Pamant. Sunt ca o antenuta care mai prinde din cand in cand niste “frecvente” din spectrul extrem de larg al Macrocosmosului.

*Wowwww… ce e asta fratioare, ai inebunit ??? Nu, nicidecum…
Eu va spun exact ceea ce simt ca trebuie sa va impartasesc. Nu ma intereseaza ce vor spune unii sau altii. Cei ce vor intelege, bine, cei ce nu… vor continua in stilul lor hazardat si ratacit, iar mai apoi vor suferi din pricina “hranirii” obsesive a propriului ego. Sa nu intelegeti ca trebuie neaparat ca cineva sa sufere, dar acest univers functioneaza dupa 3 principii ale fizicii, care se manifesta la toate nivelele existentiale. Unul din aceste principii este cel de-al 3-lea al Mecanicii – al actiunii si reactiunii! – adica : ceea ce dai, aia primesti inapoi. Asadar nu va spun sa va fie frica ci din contra, tocmai pentru a sti cum sa faci ca sa fii in Armonie cu TOT și cu toți.

Acum, in fuctie de cel care se intituleaza “compozitorul”, muzica asa-zis “compusa” poate poate fi purificatoare, vindecatoare, sau pur si simplu de voie buna, aducatoare de o stare pozitiva, sau dimpotriva poluanta, grosiera, trista, etc., aci puteti enumera o sumedenie de categorii, in functie de sentimentele pe care le exprima si transmite muzica!
Deci atentie, muzica se poate categorisi in functie de tipul de sentimente care le genereaza, le exprima si apoi le transmite fiintelor umane si naturii inconjuratoare.

Dar pana sa se ajunga la “produsul industrial” finit, muzica trebuie sa aiba si versuri (cuvinte), sa se inregistreze instrumentele muzicale, apoi vocile, ca la final sa se impacheteze totul frumos intr-un master.

*De ce suntem noi, “fauritorii” de muzica foarte responsabili si importanti pentru evolutia evenimentelor si a istoriei omenirii? Iata de ce:
Ganditi-va ca Iisus vindeca oameni de tot felul, ba chiar scotea mortii din morminte si de abia avea 5-10 mii de oameni care il urmau (asa isi dau cu parerea unii istorici). Sa zicem ca avea 100 000 de oameni care il urmau, dar nu prea cred.
Astazi, artistii si producatorii mai importanti din industria muzicala au intr-o zi peste 100.000 de vizializari pe Youtube doar, iar fanii lor sunt cu zecile, sutele de mii, chiar milioane, sau chiar zeci de milioane in unele cazuri.
Va dati seama, dragi colegi cat de importanti sunteti pentru Umanitate? Va dati seama ca prin cea ce faceti ii influentati in bine sau in rau pe toti acesti oameni? Eu sper sa realizati acest lucru si sa fiti foarte atenti in tot ceea ce veti lansa in muzica.

O atentie deosebita trebuie acordata versurilor. Versurile sunt CUVINTE. Cuvintele au energie! Energie care poate fi pozitiva (in sensul Evolutiei Creatiei) sau negativa, in sens contrar Evolutiei.
Dr. Masaru Emoto, pe care l-am cunoscut personal inainte de a parasi aceasta lume, a descoperit influenta cuvintelor, a gandurilor si intentiilor noastre asupra materiei, observand efectele lor, atat pe cele armonioase cat si pe cele distructive. Se stie de cand lumea ca anumite cuvinte pot vindeca sau eleva o fiinta umana (mantre, rugaciuni, incantatii etc.), iar altele te pot imbolnavi, te pot manipula, sugestiona, te pot pacali in legatura cu ceea ce se intampla etc.

*Adica, bai Costi, te-ai pocait? Ai luat-o prin paduri? Sa folosim rugaciuni si incantatii pe post de versuri??
Nuuu, eu doar dau un exemplu pentru a intelege mai bine puterea cuvintelor. Este important ca versurile sa nu exprime sau sa evoce lucruri rele, grosiere si nocive.
Iar acum o sa va dau un exemplu concret :

Dupa ceva ani, m-am reintalnit cu un vechi prieten, un foarte bun si cunoscut producator si compozitor. Dupa ce am baut un ceai, m-a invitat la studioul sau ca sa imi arate diverse piese pe care urma sa le lanseze. La un moment dat, ca sa ma “impresioneze”, scoate de la sertar o piesa care suna foarte bine, un sound foarte bun… dar am ascultat versurile. Versurile erau despre bautura, sex si party prin club, poate si un pic de droguri. Culmea este ca si lui tocmai ii aratasem filmuletul pe care il postez o data cu aceasta scriere, explicandu-i cat de importante sunt cuvintele, despre influenta lor asupra bunastarii si sanatatii fiitei umane.
Eu i-am sugerat sa schimbe versurile, cu toate ca sound-ul piesei se imbina perfect genul de versuri folosite, cu alte cuvinte, totul era din acel “film”. Per ansamblu, piesa suna perfect pentru cluburi, iar daca ar fi avut si artistul potrivit, ar fi putut sa ajunga un “hit” de moment foarte tare. Totusi, constiinta lui l-a mustrat atunci si l-a facut sa inteleaga importanta si energia cuvintelor si a schimbat o parte din versuri, nu chiar pe toate.
In fine, lanseaza piesa, se aude un pic in cluburi si apoi nu se mai aude deloc… ne vedem iar dupa cateva luni si povestim. Aduc in discutie despre piesa cu pricina si ii spun: “frate, asa-i ca nu a prins piesa?” (apropo, vedeti ce termeni se folosesc; “a prinde” o piesa? Ca si cand muzica leaga, in loc sa dezlege). El a recunoscut cu parere de rau, dar eu i-am spus: “frate, sa nu iti para rau, ca daca ar fi devenit un mare “hit” iti dai sema cat ar fi trebuit sa suferi tu, familia ta sau chiar copii tai pentru o astfel de energie care ai transmis-o oamenilor prin aceasta piesa??”
“Bucura-te si multumeste-I lui Dumnezeu pentru aceasta binefacere. Gandeste-te ca in melodie este despre ce misto e sa bei, sa te imbeti, sa iei o femeie din club si sa i-o tragi beat… wow ce super distractie… Si un copil mic de 8-9 ani, asculta si vede videoclipul; gandeste-ca ceea ce vede la televizor sau aude la radio, este bun (ca altfel nu s-ar difiza), se duce la frigider, da iama in wisky-ul lui taica-su si bea de intra in coma alcoolica. Apoi aceasta coma alcoolica ii poate provoca leziuni grave pe creier sau la nivelul functionalitatii organelor interne si il poate distruge pe viata pe micut. Cam cine este de vina ????”
De vina sunt urmatorii (dupa logica mea, daca eu gresesc, corectati-ma sau sugetati-mi altceva sustenabil) : producatorul si compozitorul, textierul, cei care accepta sa promoveze aceasta muzica, cum ar fi casa de discuri (cel care semneaza si accepta contractul), cei care fac playlistul la radio si TV, precum si DJ-ii care pun muzica in club. Nu in ultimul rand, si cei care share-uiesc si distribuie o astfel de muzica oriunde in mediul virtual si nu numai.

Apoi va intrebati de ce nu iti merge bine, de ce ai copilul bolnav, mama are nu stiu ce, iar bunica moare din greseala. Poate ca exagerez, dar daca o astfel de muzica influenteaza nu unul, ci mai multi copii, iar acei copii puteau aduce ceva extraordinar unui popor sau umanitatii, apai faceti calculul. Eu nu-s Dumnezeu sa judec, eu doar imi fac datoria sa prezint un mic scenariu si felul cam cum functioneaza “domino-ul” actiunilor noastre.

Mi-am mai adus aminte un exemplu, legat de Michael Jackson… Sa nu uitam ca marea lui ascensiune pe piata internationala muzicala a inceput cu melodii precum: Bad, Smooth Criminal, Thriller, Dirty Diana etc… iar mai apoi a realizat ce a facut si a inceput sa repare cu melodii de genul : They Don’t care about us, Earth Song, We are the World etc., dar cam degeaba… stiti si voi care a fost istoria. Prin primele piese care au adus lumii intregi un tip de energie foarte nociva, a creat un dezechilibru imens la nivelul constiintei planetare, iar restul pieselor care aveau o incarcatura pozitiva, nu au putut echilibra raul creat… Exista chiar o fetita din Brazilia, clarvazatoare care a spus mai multe lucruri legate de acest fapt, dar nu voi detalia acum. Sper ca ati inteles mesajul!

In concluzie, toti cei care facem parte din “industria muzicala”, trebuie sa fim atenti la ceea ce exprimam prin muzica, ceea ce dam lumii intregi prin promovarea unei anumite muzici. Deci cei care sunteti prin Radio, TV, Dj, Vj, patroni si A&R ai caselor de discuri… daca veti da, difuza, promova, vinde, transmite doar o muzica, pentru ca va iese voua in “search” ca aduce audienta, iar ea transmite o energie negativa, chiar si catusi de putin, poate veti face legatura de ce anumite lucruri “negative” se petrec in viata voastra. Acestea vin doar sa contrabalanseze ceea ce ati produs voi prin aceasta actiune de difuzare/promovare a unei muzici care nu aduce nimic bun, decat un penibil profit material in detrimentul armoniei si binelui acestei lumi.

—————————————————-

Un alt aspect foarte important care vreau sa il mai punctez este acela ca in ziua de azi, muzica insoteste reclamele, filmele si anumite emisiuni de interes general.
Am participat la un important summit la Hollywood anul acesta, la care m-am inatlnit cu cei mai importanti oameni din lume care aleg muzica de jocuri, reclame, filme, seriale TV etc. La un moment dat discutau despre ce important este ca muzica ta sa fie in reclama de la Pepsi sau Coca Cola, diverse produse cosmetice, alimente etc.
Pe moment nu mi-am dat sema, pt ca eram absorbit de mirajul gandului cum ar fi ca o piesa de-a mea sa fie aleasa pentru urmatoarea campanie PEPSI. Dar in urmatoarea noapte, in timpul somnului, auzeam in vis ceva de genul:
“Ce a ajuns muzica in ziua de azi? Muzica buna, pozitiva, este folosita sa promoveze “otravuri”… De-ati stii voi ca o astfel de bautura precum Pepsi (orice Cola sau bautura carbogazoasa) sau cosmetice pline de chimicale imbolnavesc zeci de milioane de fiinte umane, direct sau indirect, iar muzica voastra ii ajuta pe acesti nemernici care conduc lumea sa imbolnaveasca o masa asa mare de oameni, doar ca sa isi duca planul diabolic de a diminua si a tine sub control (psihic si numeric) populatia planetei, nu ati mai fi de accord sa va vindeti sufletul pe niste arginti, care nici macar nu va ajung sa va vindecati pe voi sau neamul vostru”.
Cam asa am visat eu in noaptea respectiva… ciudat, dar apoi am stat sa studiez problema si am ajuns la concluzia ca este adevarat ceea ce am scris.

Sunt o gramada de filmulete pe net despre cat de nociva si daunatoare este Coca Cola sau Pepsi, cate reactii alergice si ce boli produce consumul de astfel de bauturi…

Cosmeticele…
In Ayurveda (medicina traditionala indiana) se spune ca daca nu poti manca un produs, atunci nici nu il pune pe piele… Se stie ca pielea este cel mai mare organ al corpului, iar in timpul dusurilor zilnice, ea poate absorbi chiar si 1l de apa, ca sa nu mai spunem despre feluritele cremele de hidratare care intra in piele. Atentie… pe piele, daca te dai zeci de ani cu produse gen “Garrrrrr..” sau “Dovvv..” sau completati voi numele tuturor brandurilor care vat rec prin cap, va imbolnaviti nu neaparat de boli de piele, dar de ficat, pancreas, cancere etc. Acum stiti, voi alegeti!!!

*O alta chestiune din vis, cei care “ conduc lumea” – Oculta Mondiala. O sa ma intrebati, bai Costi, tu chiar crezi in Teoria Conspiratiei ??? Nu NU CRED… SE INTAMPLA, O STIU, SE VEDE DIRECT sub ochii nostri!!!

Asa ca eu spun ca e foarte important, dupa ce ati realizat o piesa muzicala, aveti grija cu ce o asociati sau rugati-va lui Dumnezeu, dupa ce ati facut tot ceea ce v-a stat in putinta ca sa aduceti acolo o energie pozitiva, optimista, care sa aduca fericire in ascultatori, sa nu se intample decat ceea ce este cel mai bine pentru toata lumea cu si prin aceasta muzica!!! Fiecare poate vorbi liber, in sinea sa cu Dumnezeu Tatal si sa I se adreseze frumos si cu respect exact ca unui bun Parinte…
———————————————————–

Ca si concluzie pentru toti colegii mei din “industria muzicala”!!!

Muzica inseamna vibratie, energie, si poate insemna si evolutie, iubire, viata, lumina!!!
Putem influenta si ajuta in Evolutia Creatiei aducand oamenilor prin muzica energii luminoase sau nu… daca optam pentru “nu”, atunci sa stim ce inseamna asta.
Foarte important este ca prin actiunile noastre sa ne gandim cum ajutam si noi la Evolutie, cu ce ii putem ajuta pe ceilalti, cum putem sa ne purificam, ca sa fim “antenute” de o acuitate cat mai buna si nu in ultimul rand, cum evoluam noi, ca fiinte umane, si nu doar sa urmarim un profit material imediat.

POATE CA ACESTA ESTE SECRETUL SUCCESULUI DURABIL SI POZITIV

Cu Iubire si cu Dumnezeu Inainte!!!

FORZZZAAAAAAAA

Copyright 2013 Costi Ionita - CONCERTS: drstudio@costi.ro - PRESS: promo@doctormusic.ro Design by : Alex Baisan